Acımız sonsuz ; Afrin'de 8 Kahramanımız Şehit Oldular !..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin Keltepe'de tünellerden çıkan 100'ün üzerinde teröristle çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu, 13 askerimiz de yaralandı.

Hatay’ın Hassa ilçesi karşısında yer alan Hac Bilal köyü Keltepe bölgesinde dün öğleden sonra Jandarma ve Polis Özel Harekat (JÖH ve PÖH) timleri, korucular ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri birlikte konuşlanmış idi.. Sakız Hudut Karakolu’nun karşı tarafında bulunan bölgeye ağır silahlarla sızma girişiminde bulunan teröristlerden 20’den fazlası etkisiz hale getirildi. Keltepe bölgesini ele geçirmek için ilerleyen güvenlik ve ÖSO güçleri, tünellere saklanmış yaklaşık 100 kadar terörist tarafından pusuya düşürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre; Sisten de yararlanan teröristlerin bölgedeki tünellerden çıkarak yaptıkları ani saldırı sonucunda 8 askerimiz şehit oldu, 13 askerimiz de yaralandı. Harekâtın başında bu yana şehit olan asker sayısı 42'ye yükseldi.

Şehit olan askerlerimizin kimlikleri de belli olmaya başladı. Harekâtta Jardarma Uzman Çavuş Arif Demirel, Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin, Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik, Jandarma Astsubay Uğur Palancı, Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol ve  Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un şehit olduğu belirlendi.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, YARALILARIMIZA DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

TÜRK MİLLETİ'MİZİN BAŞI SAĞOLSUN !

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.