Kasım ayından bu yana Türkiye’ye çok az bir şekilde yağmur ve kar yağdı. Mevsim normallerinin altına olan bu durum devam ederse 2018 de kuraklık yaşayacağız. Bu da tarım ürünlerinde azalmaya neden olacak. 2008 yılında da Trakya ve Marmara Bölgesinde kurak bir kış geçmişti. Bu noktada Türkiye’ye karşı "Haarp" denilen İklim Silahı ile saldırıların yapılıyor olabilir mi ?..  Bizce "evet" olabilir.

Amerika son 37 yılın en soğuk ve karlı kışını yaşıyor. Avrupa da ise yağmurlar şiddetli bir şekilde sürüyor ama Türkiye’ye gelince havalar bazen soğuyor ama ardından bir sıcak hava dalgası ülke üzerine geliyor. Aralık ve Ocak ayı verilerine bakınca bu sene İstanbul kar’ı bekliyor diyebiliriz. Bu yazdığıma birçok kişi inanmayabilir, komplo teorisi diyerek geçiştirir. Mesele hiç de o kadar önemsenmeyecek bir konu değildir.

Dünya tarihinin en büyük bilim adamlarından biri olan Nikola Tesla tarafından başlatılan bu çalışmada yeraltındaki fay hatlarına gönderilecek olan sinyaller ile depremler başlatılır. 17 Ağustos 1999 Depremi böyle başlatıldı ve kontrolden çıktı. Tesla’nın en büyük projesi elektriği havadan nakletmek üzerineydi.. Böylece milyonlarca kilovat elektrik şehirlere kurulacak kuleler üzerinden toplanıp evlere de oradan dağıtılacaktı. 1920’li yıllara gelince New York’taki Manhattan Adası üzerindeki laboratuarında yaptığı deneyde depreme neden olmuş, ada dakikalarca sallanmıştı. Bu çalışması atmosfer üzerinde de denendi ama bu çalışma 1943 yılındaki ölümünden sonra başlatıldı. 2. Dünya Savaşı bitti ve 1950’lerde gittikçe şiddetlenen soğuk savaş yıllarında Tesla’nın çalışmaları başladı.

"Haarp Silahı"nın gelişmesi 1975’den sonra oldu. Ruslar da boş durmamışlar ve Tesla’nın projelerini geliştirip silah haline dönüştürmüşlerdi. Amerikan devleti Haarp konusunu önce inkar etti. Daha sonra Alaska’daki tesisler ortaya çıkınca bu çalışmanın bir silah olmadığını atmosferdeki gelişmeleri incelediklerini söylediler. Bu konuda son 35 yıldır çok kitap yazılmaya başlandı. Bir çok bilgiler öğrenildi.

"Haarp" ile neler yapılır

Haarp İklim Silahı ile ülkenize doğru gelen yağmur ve kar bulutları engellenir. Bunun içinde o bulutlara yoğun bir şekilde sinyaller gönderilir. Bulutların gücü hafifler veya başka tarafa doğru yönlendirilir. Bir örnek vereyim 15-20 gün önce tüm Avrupa yağmur içinde iken ne hikmetse Libya üzerinden bir sıcak hava dalgası geldi. Ocak ayında sıcaklıklar 17 dereceye kadar çıktı. Siz bunu İklim Silahı ile yönlendirebilirsiniz. "Haarp" ile ayrıca depremler başlatılır, kasırgalar yaptırılır ve kontrol edilip istenilen bölgede daha fazla hasar vermesi planlanır.

"Haarp" için her zaman şu örneği veriyorum. Bir ev yanarken gelen itfaiyenin eve su yerine benzin sıkması gibi bir şeydir. Türkiye bugünlerde Suriye meselesinden dolayı sıkıntı çekiyor. O yüzden hedef ülke haline geldi. Bu saldırıların amacı bizi zor duruma sokmaktır.

Peki ne yapabiliriz ?.. Biz bu noktada ancak Ruslarla anlaşabilirsek ve onlar da kabul ederse çalışmalar başlatılır. Rusya ile yakın işbirliği içindeyiz. Cumhurbaşkanları seviyesinde bu konu gündeme getirilirse ben Putin’in ne yanıt vereceğini merak ediyorum. Putin birkaç yıl önce “Bizim de elimizde gizli bir silah var” demişti. Kastettiği silahın "Haarp" olduğunu düşünüyorum.

Amerika’nın neler yaptığını her gün görüyoruz. Gazetelerde okuyor ve TV’lerde izliyoruz. Ne yazık ki "Haarp" uygulamalarına karşı savunmasız durumdayız ve bu konuyu "21. Yüzyıl Şifreleri" adlı programımda defalarca işledim. Büyük bir kitle konuyu biliyor ama elimizden de bir şey gelmiyor. Temennimiz inşallah önümüzdeki günlerde kar ve yağmur Türkiye’ye yağar da biraz olsun kuraklık korkusundan kurtuluruz.

Bilimden uzaklaşan toplumların, bilime sahip toplumlar karşısında şansları çok azdır…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gizemci77 5 yıl önce

Amerikanın iklim silahını Türkiye üzerinde kullandığından kesinlikle eminim.
Bazı cahiller bunu komplo sanıyor.
Bunu anlıyacak bilgi seviyesine ulaşmış değiller.
Aslında bunu araştıracak bir birimin kurulması gerekiyor.

Avatar
A Şahiner 5 yıl önce

Tebrik ederim, ben de aynı düşünüyorum..