Tarih 14 Eylül 2018 Kastamonu'da 20 dakika doyunca yağan ceviz büyüklüğündeki dolu, arabaları delik deşik etti. Yaşamı felce uğrattı.. Ev, araç ve işyerlerinin camları kırıldı, duvarlar ve çatılardaki kiremitler delik deşik oldu. Kentte elektrik ve internet bağlantıları kesildi.

Kastamonu'da saat 18.05'te hava karardı; ardından aniden başlayan dolu yağışı, herkesi hazırlıksız yakaladı. Dolu yağışı, çok sayıda işyeri, ev ve araçların camlarının kırılmasına neden oldu. Dolu yağışı, ev ve işyerlerinin duvarları ve kiremitlerini de delik deşik etti. Elektrik ve internet bağlantılarının da kesildiği kentte hayat bir anda felç oldu. Emniyet araçları da dolu yağışından hasar görürken, itfaiye ve AFAD ekipleri hasar tespit çalışması başlattı.

Kastamonu'da 1000'den fazla araç zarar görürken, bunun benzerini biz 2017 Temmuz ayının 27’sinde İstanbul’da yaşadık. Neredeyse domates-patates büyüklüğündeki dolular birer taş parçası gibi evleri ve otomobilleri delik deşik etti. On binlerce ev ve arabada meydana gelen zararlara kırılan evlerin camları da eklenmişti. Temmuz ayının göbeğinde hava saat 18.00 sularında simsiyah bir karanlığa gömülmüş ve şiddetli yağmur eşliğinde taş gibi dolular yağmıştı. Ben bunun bir "Haarp Saldırısı" olduğunu sosyal medya da yazdım. Katıldığım TV programlarında da dile getirdim.

Haarp bir iklim silahıdır. Aynı zamanda fay hatlarına gönderilen sinyaller sonucunda depremler de başlatabilen bir silahtır. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük bilim adamı olan "Nicola Tesla" tarafından 1920’lerde icat edilen Haarp Makinesini ilk defa Manhattan’daki Laboratuarında deneyen ve bir depreme neden olan Tesla, adanın sallanması üzerine zorlukla makineyi durdurup Amerikalıları bir felaketten kurtardı.

Ocak 1943 de bir otel odasında ölü bulunan bu Karadağ’lı bilim adamı yaşamı boyunca 800 icadın patentini aldı. Radyo Sinyallerini buldu ama patentini arkadaşı Marconi alınca buluş onun gözüktü; 1953 yılında ABD’li Bilim adamları radyonun bulucusu olarak bu unvanı ona verdiler. Tesla elektrik alanında Edison'dan ileri bir isimdi ve havadan elektrik göndermeyi hazırlamıştı. Alternatif Akımı bularak elektriğin uzak mesafelere taşınmasını sağlaması da başarıları arasındadır.

Bu konularda 1979'dan beri kitap ve belge toplayan bir yazar olarak Tesla’nın çalışmalarının 2. Dünya Savaşı sonrasında ABD Hükümeti tarafından gizlice yapıldığına inanıyordum. Sonunda 1980’lerin başlarında Alaska da Haarp Üssü'nün haberleri basında yer alınca önceleri inkar edildi. Daha sonra da kabul edildi.

Peki Türkiye neden hedefte ?..

Amerika’nın Türkiye’yi bir sömürgesi gibi gördüğünü biraz düşününce anlıyorsunuz. 15 Temmuz 2016'da ülkede bir iç savaş çıkartmak istedi. Türkiye tepki gösterince ekonomik olarak saldırdı. Bir yıl sonra Haarp kullanarak İstanbul’a zarar verilmek istendi. Kastamonu da bana bunu hatırlattı. O yüzden kıyı şehirlerimizin hedefte olabileceğini düşünüyorum.

Bu noktada Haarp Saldırılarına karşılık ne yapabiliriz? Bu konuda yardım alabileceğimiz tek ülke var.

O’da Rusya’dır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Putin ile olan yakın dostluğu sayesinde bu konuda fikir alışverişi yapılabilinir.

Papaz Brunson olayını hatırlayın; Anadolu Hıristiyanlığın ve Yahudiliğin kutsal topraklarıdır. O yüzden Misyonerleri korurlar. Bu ülke halkına rahat huzur veriliyor mu, hayır..

1970-1980 arasında terör vardı.

12 Eylül 1980 Darbe oldu. Terör bitti göründü.

1984 yılında PKK Terörü başlatıldı.

Şimdide Suriye de terör örgütü PYD ile işbirliği yapan ve bizim tepkimizi umursamayan bir Amerika var.

Bize zarar vermek için her yolu deneyebilirler.

Haarp da bu projelerden biridir.

NOT: Haarp konusunda “DÜNYANIN GİZLİ SİLAHLARI” Kitabımda bu konular detaylı anlatılmıştır. Tüm kitapçılardan temin edilebilir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.