TFF 1. Ligde 31. hafta sonunda Süper Lig'e çıkma ve play-off’a katılma yarışı o kadar kızıştı ki Bursa, Erzurum, Hatay, Adana, İzmir, Akhisar,Giresun ve İstanbul’un bir çok kahvesinde, kafesinde, iş yerlerinde, taraftar derneklerinde özelliklede sosyal medayada bir çok taraftarın elinde puan cetveli ve fikstür hesaplar hesaplar...

Ben de malesef covid-19 testim pozitif çıktığı için 14 gün evde odamda karantinadayım. Bu yüzden hesap için yeterince vaktim var. Şükür sağlık durumumda hesap yapmaya müsait şu an için. Oturdum hesap yaptım o kadar karışık ki işler 5. sırada da olduk lider de çıktık bu cendereden.

Anlaşılan başından beri her şeye gebe değimiz TFF 1. Lig'de son ana kadar doğum olmayacak. Süreç sancılı geçiyor. Hatay'da erken doğum olacakken, sancıların suni olduğu anlaşıldı. Ama araya sezeyanla Adanademir alındı.

Bursaspor kaybettiği puanlar itibariyle ümitlerimizi yok ederken, birden şapkadan tavşan çıkarabilecek konuma da gelebiliyor. Son maçımızda Hayat’da künefe ziyafeti de yapabiliriz, acılı kebap da yiyebilirz.

İrfan Buz’un gelişiyle gözle görülen değişiklikler mutlaka var. Muhteşem bir futbol oynamaya gerek olmadığını inanmanın ve futbolcu kardeşlerimize bunu inandırmanın yeterli olacağı haftalardayız.. Kötü oynasakta 3 puan almanın kaçınılmaz olduğu dönemde şu an için doğru gidiyoruz. Adanaspor karşısında kötü sayılacak bir oyun sergilemimize rağmen, Giresunspor karşısından gayet baskılı ve akıllıca oyun oynadık ve istediğimiz 3 puanı alıp kafamızı rahatlattık.

Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı’nın sürekliği savunduğu "dik duruş"u sergilemeye çalışan tüm Bursaspor taraftarı gibi bende, her zaman hak eden hangi takım ise onun süper lige çıkmasını isterim. Ancak sıralamaya bakınca gerçekten adil bir şekilde mücadele eden takımların olması gerektiği yerde olmadıklarını görmekteyiz, malesef.. İnşallah adelet yerini bulacaktır.

Önümüzde 270 dakikaka var ve son düdük çalana kadar Bursaspor’da umut bitmez.

Çalışacağız ve Başaracağız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.