Bir değişim uzmanı olarak kendi deneyimimden şunu biliyorum ki, dünyanın içinde bulunduğu durumdan tek bir çıkış yolu var: O da gerçek DEĞİŞİM!

Gerçek Değişim bir yenilenmeye neden olacak. Gerçek değişim için çabalayan insan, Dünya Değişim Akademisinde kullanılan araçlarla kendinde pozitif değişimi gerçekleştirmiş insan, artık yenilenmiş yeni bir insandır.

Yeni insan artık özüne daha yakın; hırslardan, öfkeden, eleştiriden, kıskançlıktan, depresyondan, korkulardan, açgözlülükten, bencillikten vs. yani olumsuz her türlü duygulardan arınmış, bebek gibi masum ama bir o kadar da olgun bir insanüstü insanın özelliklerine sahip olacak.

Bu değişim belli sayıda insanda gerçekleşince, tüm dünyaya dalga dalga yayılacak ve artık altın bir geleceğin temelleri atılmaya başlanacak. Tüm dünya bu sayede şu anda meydana gelmekte olan yıkımdan kurtulacak ve gezegen yeniden yapılanmaya, onarılmaya başlanacak ve cennet gibi bir gezegene dönüşecek.

Bunların gerçekleşmesi hiç de zor değil! Bu bir ütopya değil! Burada gerçek deneyimlerden bahsediyoruz. Bu değişim programlarını uygulayanların deneyimleri bunlar. Onlar değiştiği için onlarla temasta olan insanlar da değişmeye başlıyor.

Eğer gerçekten pozitif yönde değişim isteyen insanlar bu değişim sanatını uygularlarsa bunu kendilerinde deneyimleyeceklerdir. Çok kolay bir şekilde pozitif yönde değiştiklerini göreceklerdir.

Bu hızlı ve etkili yöntemler, acil çözüm gerektiren konular için insanlığa sunulmuş paha biçilmez araçlardır. Değişim programları, insanlığa ihtiyacı olan her konuda bir anahtar uygulama sunuyor.

Yok yok yani. Her konuda çözemediğiniz, değiştirmek istediğiniz aklınıza gelen ve gelmeyen her konuda bir DEĞİŞİM PROGRAMI var.

Bunlardan bazıları; affetme sanatı, kabullenme sanatı, paylaşma sanatı, sabırlı olma sanatı, kıskançlıktan özgürleşme sanatı, başarılı olma sanatı, depresyondan özgürleşme sanatı (ki herkes depresyonda), korkuyu aşma sanatı ve daha pek çokları.

Kendi yaralarımızı sarıp iyileştirebiliriz ve bebek masumiyetine geri dönebiliriz. Böyle bir şey mümkün! Sadece kendinizde deneyin ve görün. Denemeye değmez mi?

Daha güzel bir dünya yaratmak elimizde! Herkes bunu istemiyor mu? O zaman neden hemen denemiyorsunuz? Deneyince çevrenizdeki insanların da değiştiğini göreceksiniz, çünkü siz değişince kendi dünyanız değişmeye başlayacak. Kendi dünyanız değişmeye başlayınca da dünya değişmeye başlayacak.

Dünya Değişim Akademisi’nin her iki ayda bir İzmir’de düzenlediği İzmir Değişim Şöleni, bu defa 3-4-5 Nisan tarihlerinde corona virüsü kapsamında otellerin kapanmasıyla Canlı Yayın olarak yapılacak. Bu Değişim Şenliğinde bağışıklığınızı güçlendirerek, motivasyonunuzu artıracak ve kaygılarınızdan özgüreleşeceksiniz. Bu da corona virüsünün hızla ülkemizi terk etmesi demektir. Herkes evinden bu canlı yayın çalışmalara katılabilir ve bu değişimin gerçekleşmesine katkıda bulunabilir.

Hepimiz Değişim İçin, Değişim Hepimiz İçin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayse Bas 4 yıl önce

Harikasiniz????