Geçen Hafta yenilmelerine rağmen takdiri hak eden gençlerimiz, bu hafta çok önemli bir galibiyet aldılar.

Bu galibiyet camia açısından çok önemliydi. Çünkü içinde bulunduğumuz ortamdan kaynaklı Bursaspor’un her kademesindeki her bir bireyin sinirleri ve duyguları pamuk ipliğine bağlıydı. Her an kopup daha gergin bir havaya girilebilirdi.

Başkan Mesut Mestan maçtan bir gün önce yaptığı açıklamada bu hafta meşhur "tahtayı açıp transfer sezonun son günü olan 02 Eylül 2019 tarihine kadar kadromuzu tamamlayacakları"nı, hatta "bu haftaki Eskişehirspor ile oynanacak maça tam kadro çıkılacağı"nın müjdelerini verdi.

Daha önceki verilen sözler gibi bunlarda havada kalacak mı?

Göreceğiz..

Gerçi Bursaspor’un koca yürekli gençleri dünkü mücadelede ortaya koydukları oyunla, başkana zaten sahada bir takım olduğunun ve gelecek oyuncuların yerlerinin garanti olmadığının mesajını verdiler.

Tahta! Tahta!… Derken Taş gibi takım çıktı ortaya.

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın her seferinde söylediği “Timsahın dişleri aşındıkça yenileri çıkar” sözünü kanıtlar gibiydi gençler.. Geleceğe umut saçıyorlar. Sadece Bursaspor değil Türk futbolu için de önemli işler yapacaklarını göstermeye başladılar.

Umarım doğru çalışmalar, doğru antrenman ve doğru yol göstermeyle hiç bozulmayıp hep böyle kalırlar. Gelecek tecrübeli futbolcuların da bu gençlere her anlamda örnek olabilecek kalite, tecrübe ve karakterde olması çok önemli.

Maça gelirsek, tek tek isim vermeye gerek yok. Sahada bir tane timsah vardı. Bir bütün olarak hareket eden, koşan, mücadele veren, başarıyı isteyen futbolculardan oluşmuş bir timsah…

En önemlisi, fizik ve yaşça kendilerinden büyük olan rakiplerinden korkmadılar. Yalçın Hoca'nın maç öncesi verdiği tüm senaryoyu sahada uyguladılar.

Dün akşam Timsah Arena'da birçok nedenden dolayı (Geçen seneki son maçtan cezalılar vardı mesela) arzu edilen sayıda taraftar olmamasına karşın, orada olan yaklaşık 8500 arma gönüllüsü, sahadaki gençler gibi kendisine düşen görevi sonuna kadar yerine getirdi.

Oyun içinde hata yapanın kalbini kırmadan, sadece destek vererek ayakta durmasına neden oldular.

Bu anlamda da alkışı fazlasıyla hak ettiler.

Teşekkürler 16 numara…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.