Türk Ordusu’nun Suriye’deki Operasyonu bize şunları gösterdi; 

1-Avrupa Devletleri dostumuz değildir.

2-Amerika düşmanımızdır ve hiçbir zaman bizim iyiliğimiz için bir şey yapmamıştır.

3-Arap Ülkeleri de dostumuz ve din kardeşimiz hiç değildir.

Türkiye’nin Dünya da iki kardeş ülkesi vardır. Birincisi Pakistan, İkincisi ise Azerbaycan’dır. Bizimle gönül bağı olan bir ülkeyi daha tanıdık. O da Macaristan’dır. Bizim din baronlarının bir çoğu muhafazakar gençler için 'Filistin yalanları'na baş vurdular. Yıllarca yardımlar toplayıp gönderdiler. Onlar için ağladılar. Sonuç ne oldu? Filistinlilerle birlikte Arap Birliği, Türk düşmanlıklarını kusarak bizim “Barış Pınarı Harekatımızı” protesto ettiler.

Araplarla birlikte Avrupa Ülkeleri de protesto ediyorlar. Amaç Türkiye’nin sınırlarında suni bir devlet kurmak isteyen terör örgütünü desteklemelerini insan anlamıyor. Soğuk Savaş döneminde canım cicim diyen bu Avrupalılar da, yüzyılların getirdiği düşmanlıklarını kusuyorlar.

1970’lerde Milliyetçiler “Türk’ün Türk’ten Başka Dostu Yok"  sözünü söyledikleri zaman solcular dalga geçiyorlardı. Bu sözü derinleştirecek aydın kesim çıkmayınca, değeri de anlaşılmadı.

Ortadoğu’ya bakınca, Araplara Osmanlı'dan bahsettiğiniz zaman ya anasına, ya bacısına ya da karısına küfür etmiş gibi tepki gösteriyorlar. İngilizler 100 yıl önce, öyle bir Türk ve Osmanlı düşmanlığı yerleştirmişler ki hala canlı duruyor.

Arap Ülkeleri’ni kimler yönetiyor. 1-Yahudi soylu krallar 2-ABD yandaşı olan ve parayı alıp İsrail’e saldırmayan onunla savaşmayan Mısır gibi ülkeler.

İsrail’e gelince, hiç kimse onlara bir şey yapamazlar. Askeri gücüyle beraber nükleer gücünü de eklediğinizde, İsrail kıyamete kadar Ortadoğu'da yaşar gibi görünüyor. İslam dünyasına gelince, 1948’den beri beddua ettikleri İsrail’e bir şey olmazken, yalan hadislerle ortaya konulan "Mehdi" diye birinin geleceğine ve kuracağı 1 milyonluk ordu ile İsrail’i yok edeceğine inanıyorlar. O kadar ileri gidiyorlar ki Hz İsa gelecekmiş. Bunlar birlikte dolaşıp insanları kıyamete hazırlayacaklar. Deccali öldürecekler ve bütün dünya Müslüman olacakmış.

Kur'an'da Allah Hz Muhammed’e, 'sen ne kadar anlatırsan anlat onların hepsini inandıramayacaksın. İmana getiremeyeceksin' derken, biz Allah’ın ayetini göz ardı edelim. "Kıyamet aniden gelecek" diyen ve "tarihi benim katımdadır" diyen Yaradan'a inanmayıp, uydurulan hadislere inanan bu Müslümanlar karşısında İsrail gülüp duruyor.

Mehdi denilen zatın Süpermen gibi olacağı anlatılırken, peygamberlere verilmeyen süper güçler ona verilecek. Hz Muhammed’e eğer Süpermen gibi güçler verilseydi Bedir, Uhud ve Hendek savaşlarında putperest ordularını yok ederdi. Arap yarımadasını bırakın, tüm dünyayı Bizans’ı, Roma’yı, İran’a Müslüman yapardı.

O yüzden bu Suriye Savaşı’na karşı çıkanların ülkemizin düşmanları olduğunu görüyoruz. İçimizdeki hainleri de tanıyoruz.

Bu operasyonda şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum.

O çocukları destekliyoruz.

Arnavutluk ve Fransa maçlarında futbolcularımızın attıkları goller sonrasında asker selamı vermesi Avrupa’lı bazı domuzları rahatsız etti. UEFA da soruşturma açtı. Halen AB’ye üye olacağız diyen varsa da onların zeka sorunu var demektir. Buna katlanamayanlar Türkiye’yi AB üyesi yapacaklar öyle mi? Hz İsa gökten inerse belki o zaman olur ki, İsa falan da gelmeyecek. Onlar da bu saçmalığa inanmaya devam etsinler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.