Vakıfbank Kadın Voleybol takımı Beşiktaş ile ilk maçını 3 - 2 kazandı..
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Vestel Venüs Sultanlar Liginde normal sezonu lider olarak tamamlayan Vakıfbank Kadın Voleybol takımı; ligi 8. sırada tamamlayan Beşiktaş Kadın Voleybol takımı ile yaptığı ilk maçı 3 - 2 kazandı..

Beşiktaş ve Vakıfbank Kadın Voleybol takımları normal sezonda oynadıkları 5 setlik maçların hiç birini kaybetmedi.. Kazanan Vakıfbank olurken maçın setleri 25 - 18*****25 - 23*****21 - 25*** 20 - 25 ve taybrek seti *** 15 - 12 Vakıfbank leyhine sonuçlanınca maçı da 3 -2 lik setlerle kazandı..

Vakıfbank Spor Sarayında rakibi Beşiktaş Kadın Voleybol takımını Perşembe günü ağırlayacak..  
Vakıfbank Kadın Voleybol takımı normal sezonda oynadıkları iki maçta da rakibine set vermemişti..
Vakıfbank ve Beşiktaş kadın voleybol takımları normal sezonda oynadıkları maçlardaki 5 setlik maçlarının hiç birin, kaybetmemişlerdi.. Kazanan yine Vakıfbank olurken,  Beşiktaş da ilk kez kaybediyordu..


Sarı-siyahlılar böylece 30 Mart Perşembe günü oynanacak rövanş öncesinde bir avantaj yakaladı. VakıfBank’ta maçın en skorer oyuncusu oyuncusu 28 sayıyla oynayan Zhu Ting olurken; 12 sayı üreten Lonneke Sloetjes ve 10 sayı bulan Gözde Kırdar da galibiyette pay sahibi oldu.

Vakıfbank Kadın Voleybol takımı ile oynanacak olan ikinci maç sonucunda yarı finalistlerin belli olacak.. Ancak rakip sahada alınan 3 -2  lik galibiyetle  Vakıfbank Kadın Voleybol takımı final için daha şanslı görünüyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.