Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı Azerbaycan takımını 4 - 0 yendi
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı Azerbaycan Ümit Milli Futbol takımını 4 - 0 la geçti..
Maçın ilk yarısında da ofansif futbol oynamayı tercih eden ümitlerimiz devreyi golsüz tamamladı.
Maçın ikinci yarısına hayli istekli başlayan ümitlerimizin ilk golü Marsilya genç takımında oynayan Umut Bozok'un 56. dakikada attığı golle takımın şahlanması için ilk hamle oldu..

Maçın 63. dakikasına gelinmişti ki, Bursasporlu Kubilay Kanatsız'ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi  tereddütsüz penaltı kararının verilmesi ile son buldu..Penaltı atışını kullanan Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı topu kaleci Sanalali ile buluşturunca 2. golden olduk.. Ancak takımızın oyun gücü ve atakları hemen her dakika artıyor birbaşka golün gelmesi her an bekleniyordu ki; Bursasporlu Kubilay Kanatsız dakikaların 63'ü  gösterdiği anda sol ayağı ile vurduğu top filelerle buluşuyor ve skor 2 - 0 a geliyordu..
Maçta tempo hiç düşmüyor millilerimiz adeta şahlanıyordu..Bursasporun  süper ligde de 6 gol atan golcüsü Kubilay Kanatsız tekrar sahneye çıkıyor ve topu bir kez daha ağlarla buluşturduğu an dakikalar 83. gösteriirken durum da 3 - 0 oluyordu......Marsilya Genç takımı oyuncusu Umut Bozok'un maç saati  86 yı gösterdiği anda kendisinin 2. takımının da 4. gölünü atarken rakip  kalecinin topu kurtarma şansı yoktu ve maç sonucu belli oluyordu..skor 4 - 0  

BURSA ARENA ekibi olarak, ümütlerimizi tebrik ederken BURSA'dan da iki önemli futbolcunun yetiştiğini Mert ve Umut'un uzun yıllar adından bahsettireceklerini söyleyebiliriz.. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.