Trabzonspor'u onlarla vuracak! İlk 11'deki sürpriz...

BURSA ARENA / Haber Merkezi

​​​Milli maçlar sebebiyle verilen arada hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de teknik direktör Erwin Koeman, ideal 11’ini oluşturma yolunda adımlar attı.

​​​​​Koeman iskelet takımını oluşturmak için milli futbolcuların dönüşünü bekliyor. Kadro istikrarına önem veren ve takımının ideal dizilişi ve kadro kurgusu olması gerektiğine inanan Koeman, bir çok pozisyonda da kararını vermiş durumda.

​​​​Kalede Harun'un yerine kesin gözü ile bakılırken sağ kanatta Şener ve Isla arasında kıyasıya bir rekabet var.

​​​​​Savunma stoperlerinin ve sol bek pozisyonlarının yeri ise garanti gözüküyor. Skrtel-Neustader ve Hasan Ali Kaldırım, Koeman'ın olmazsa olmazları.

​​​​Önlibero pozisyonunda Jailson-Eljif ikilisini kurgulayan Hollandalı teknik adam, Jailson'un bir süre daha cezası nedeniyle takımdan ayrı kalacak olması nedeniyle alternatif arayışında.

​​​​​Sakatlığını atlatıp takıma dönen Mehmet Topal ve geçtiğimiz hafta o pozisyonda başarılı performans sergileyen Isla arasında Koeman'ın Trabzonspor maçında yapacağı tercih merakla bekleniyor.

Hücum hattında Valbueana ve Ayew de Koeman'ın vazgeçilmezleri. İki oyuncunun yeteneğinin ve tecrübesinin takıma büyük katkı sağladığı görüşünde olan Hollandalı çalıştırıcı, Frey ve Slimani ikilisinden de aynı düzeyde katkı bekliyor. (beIN Sports)

Kaynak: Spor Arena

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.