Tenisçilerimiz devleri geride bıraktı !


BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin spor yatırımlarıyla ve bu yatırımların meyvelerini ulusal ve uluslararası başarılarla taçlandıran Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Tenis branşında da ilk üçte kendine yer buldu.

2014-2017 yılları arasında organize ettiği ve ev sahibi olduğu 27 ulusal ve 4 uluslararası Tenis Turnuvası ile bilinirliğini artıran ve tenis severlerin takdirini toplayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Türkiye Tenis Federasyonu´nun duyurduğu 2016 yılı klasman puanlarının ardından, devleri geride bırakarak TED Spor Kulübü ve ENKA Spor Kulübü´nün ardından üçüncü sırada yer almayı bildi.

Çalışmalarını 18 açık ve 4 kapalı tenis kortunda sürdüren ve 315 lisanslı ve 700 alt yapı sporcusu bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bu alanda da Türkiye´ye örnek konumuna elin adımlarla ilerliyor. Tenis branşında "marka" olmak istediklerini ve son yıllarda Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin spora yaptığı yatırımlar sayesinde tenis sporuna da ilginin arttığını belirten Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tenis Baş Antrenörü Mesut Aybay, yakın gelecekte sadece Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularının değil, Bursa´daki bu olanaklardan faydalanan tenis sporcularının da adından sıklıkla söz ettireceğini ifade etti.

Azerbaycan´ın başkenti Bakü´de yapılan İslami Dayanışma Oyunları´nda milli formayla Türkiye’ye altın madalya kazandıran Muhammed Haylaz ile Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün tanınırlığını artırdığını da belirten Mesut Aybay, önümüzdeki yıllarda da sporseverlerin ay-yıldızlı forma altında ve uluslararası turnuvalarda bir çok Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusunu göreceklerinin de altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.