Sultanlardan bir galibiyet daha

BURSA ARENA / Haber Merkezi

TVF Kadınlar 2. Lig, İkinci Grup'ta mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, rakibi Salihli Belediyespor'u 3-0 yendi.

TVF Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı , Salihli Belediyespor ekibi ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda karşı karşıya geldi. Lig üçüncüsü ile dördüncüsünün karşılaştığı maç heyecanlı geçti.

İlk sette Salihli Belediyespor etkili başladı ve teknik molaya 12-10 önde girdi. Teknik molanın ardından file önü üstünlüğünü ele geçiren Nilüferli voleybolcular bu seti 25-19 kazandı. İkinci sette de direncini ortaya koyan Nilüfer ekibi bu seti de 25-19 önde tamamladı. Üçüncü setin başlarında Salihli Belediyespor oyuna ortak olmak istese de, ilerleyen dakikalarda Nilüferli voleybolcular etkin hücumlarda rakibine şans tanımadı ve seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.
Nilüfer Belediyepor 17 maçta elde ettiği 13 galibiyetle puanını 39'a yükselterek 3. sıradaki yerini korudu. Nilüfer'in sultanları ligin son maçında 23 Şubat 2020 pazar günü Biga Çiçekliderespor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
Voleybol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.