"Şenol Güneş teknik direktörlüğü bıraktı"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yorumcu Erman Toroğlu ve Turgay Demir, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddialarda bulundular.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladı.

Maç sonrasında A Spor'da yorum yapan Erman Toroğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalardan satır başları:

"Galatasaray'ın olayı şu: Tudor zamanı Galatasaray, Fatih Terim zamanı Galatasaray."

"Galatasaray takımı çok koşmasına rağmen oyundan hiç düşmedi. Beşiktaş 65-70'ten son düştü."

"Şenol hocanın suratını görmediniz mi? Suratına 70'te bakınca maçın gidişatı belliydi."

"O Beşiktaş bu sene olmadı. Avrupa maçları dışında olmadı."

"Şenol hoca da oynar 3 maçını gider. Şenol hoca bu sene Beşiktaş'ta kalmaz. Abdullah Avcı ile de dirsek temasları var."

Aynı programın bir diğer yorumcusu Turgay Demir de şu sözleri söyledi: Geride kalan 3 gün içinde hoca "hocalığı da bıraktım" dedi Beşiktaşlı yöneticilere.

Maç sonrasında yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklama yapan Şenol Güneşşunları söyledi:

"Konuşacak bir şey yok. Birçok şeyin anlamını yitirdiği bir ortamda, monolog yapıldığını, diyalog olmadığını söyledim maçtan önce..Teknik olarak da söyleyeek bir şey yok, üzgünüm, kaybettik." kaynak: CNN Türk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.