"Potanın Timsahları" Avrupa Kupası için başvurdu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Potanın Timsahları, Basketbol Süper Lig'deki ikinci sezonunda Avrupa kupalarında mücadele etmek için harekete geçti.

Frutti Extra Bursaspor'da yönetim, 2020-21 sezonunda, ilk olarak ULEB'in düzenlediği Euro Cup'a katılmayı hedefliyor. Potanın Timsahları, bu amaçla; Euro Cup'a (Avrupa Kupası) katılmak için gereken başvuru dosyasını ULEB yönetimine gönderdi.

TAKIMLAR PAZARTESİ AÇIKLANACAK

ULEB'in; Eurolig'den sonra 2 numaralı kupası olan Euro Cup için Türkiye'ye 2 kulüplük kontenjan ayırdığı ve bu organizasyona katılacak takımları 15 Haziran Pazartesi günü açıklamasının beklendiği bildirildi. Bu kupada, geride kalan sezon Türkiye'yi; Tofaş, Galatasaray ve Darüşşafaka takımları temsil etmişti. Ancak bu kupa, pandemi nedeniyle iptal edilmişti.

ÖNCE BÜTÇE, SONRA İÇ TRANSFER...

Öte yandan Frutti Extra Bursaspor'un yeni sezon bütçesinin 2-3 gün içinde belli olacağı ve yeni teknik adamın da belirlenmesinin ardından; başta iç transfer olmak üzere, transfer için düğmeye basacağı ifade edildi.

Buradan hareketle, yönetimin; Chris Jones, Perry Jones ve Gian Lopez Clavell gibi yabancı oyuncularıyla temasa geçtiği ve bu basketbolcularla sözleşmelerini uzatmayı planladığı, ancak resmi teklifleri önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.

Frutti Extra Bursaspor'dan Serkan Erdoğan'a teşekkür

Basketbol Süper Ligi'nde ilk sezonu geride bırakan Frutti Extra Bursaspor, yeni sezon için sözleşme  yenilemediği  Antrenör Serkan Erdoğan için bir "teşekkür mesajı" yayınladı.

(Kaynak: Bursa'da Bugün)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.