Paul Le Guen ''Çalışmaya Devam Etmeliyiz''

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen,  takımın galibiyetiyle sonuçlanan Kayserispor maçını değerlendirdi.

Le Guen, “Hayal kırıklığı yaşamıyorum, mutluyum bu akşam. Uzun zaman olmuştu. Öncelikle oyuncularım için mutluyum, hak ettiler bu akşam galip gelmeyi... Çok çalıştılar, eleştirilere, yaşananlara rağmen başları dik bir şekilde devam ettiler. Yalnız tek bir maç kazandık,mütevaziliğimizi koruyup çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.

“Özlüce’de kapıların kapandığı bir hafta içinde neler yaşandı ve bu takıma nasıl sirayet etti? sorusuna Le Guen, “Malatya maçı ile ilgili düşüncelerimin hala arkasındayım. İkincisi bilirsiniz ki biz teknik direktörler belli bir yere kadar nüfus edebiliriz. Anahtar oyuncuların elindedir. Onlar ortaya ne koyarsa o gözükür sahada. Şunu kabul etmeliyiz ki onların kapıları açabilme özellikle bizim için önemli oluyor. Mesela böyle bir Jires’i bu haliyle görmek çok önemli. Shehu’yu söyleyebilirim. Geldiğin günden beri katkı vermeye çalışıyor. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, bu onların eseri. Birlik oldular. Bu çok önemliydi” yanıtını verdi.

“Son bir haftada en fazla eleştiriyi siz aldınız, bu bir haftayı siz nasıl geçirdiniz? şeklindeki bir soruyu Le Guen, “Çalıştım. Her zamanki gibi çalıştım. Eleştiriler tabi ki her zaman önemlidir. Ama benim oyuncularımla ilişkilerimden daha önemli değil. Eğer hatırlarsanız sezon başında taraftarımız beni yanlarına çağırdığında ben belli bir mesafeye kadar gitmiştim. Çünkü teknik adamlar ve taraftarlar arasındaki ilişki hassas bir ilişkidir. Ben de bunu biliyorum. Yeri geldiğinde insanlar bana ilgi göstermişti ama o zaman maç kaybetmemiştik. İnsanlar bir teknik adam geldiğinde hayal kurmaya başlıyorlar, belki şampiyon yaparsınız diye bekliyorlar. İşte tam da bu yüzden fazla yaklaşmadım. Bu ihtimalleri de düşünerek. Bir maç kazandığımızda çok iyi hissetmek ya da bir maç kaybedildiğinde çok kötü hissetmek bunlar çok iyi hisler değil. Her zaman soğukkanlı olmak gerekiyor” şeklinde cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.