Nilüfer Halkbank'ı 3-0 skorla ezdi geçti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyespor, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 2017-2018 sezonunun 7’ncisinin belirlendiği play off turunun ilk maçında, Halkbank’ı 3-0 yenerek, ikinci maç öncesi avantaj elde etti.

Nilüfer Belediyespor ile Halkbank zorlu mücadelede Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. İlk sete Nilüfer ekibi etkili başladı. Teknik molaya 12-7 önde giren mavi yeşil beyazlı ekip, set boyunca oyun ve skor üstünlüğünü ele geçirerek seti 25-21 kazandı. İkinci sete konuk ekip Halkbank 3-1 üstünlükle başladı. Ardından file önü üstünlüğünü ele geçiren Nilüfer Belediyespor etkili hücumlarla rakibiyle arasındaki sayı farkını açarak seti zorlanmadan 25-19 kazandı.


Üçüncü set ise her iki takımın dengeli oyunuyla devam etti. Halkbank teknik molaya 12-11 önde girdi. Her iki takımında maçtan kopmadığı setin son bölümlerinde etkili olan Nilüfer Belediyespor, seti 25-21 alarak, maçı da 3-0 kazandı.
Nilüfer Belediyespor’un Hollandalı yıldızı Anne Buijs ürettiği 23 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.