Nilüfer Belediyespor yabancı transferlerini tamamladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor yeni sezon öncesinde 3 yabancı oyuncuyu kadrosuna kattı.

Nilüfer Belediyespor, 2018-2019 sezonu öncesinde yabancı oyuncu transferlerini tamamladı. Nilüfer Belediyespor, 30 yaşındaki pasör çaprazı İspanyol milli voleybolcu Milagros Collar’ı Romanya’nın CSM Targovişte takımından kadrosuna kattı. Smaçör mevki için de mavi yeşil beyazlı ekip, 2 yabancı oyuncu ile anlaşma sağladı. ABD’nin Michigan State Üniversitesi’nden 23 yaşındaki Kanadalı milli oyuncu Autumn Bailey ile İsviçre’nin Volero Zürich takımından İsveçli milli voleybolcu 24 yaşındaki Alexandra Laziç Nilüfer Belediyespor’a transfer oldu.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın bu üç oyuncu ile yabancı transferlerini kapattıklarını söyledi. Aydın, “Alexandra Laziç ve Milagros Collar 3 Eylül’de Bursa’ya gelerek yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklar. Kanadalı Autumn Bailey de Dünya Kupası’nın ardından takımımıza katılacak. Yeni sezon öncesi üst sıraları hedefleyen bir takım oluşturuyoruz. Dünya’nın en prestijli ligi konumundaki Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele gücü yüksek bir takımı bütün ülkeye izlettirmek istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.