Nilüfer Belediyespor'un Yeni Başkanı Turgay Erdem

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün, 10. Genel Kurul Toplantısı’nda yeni başkan ve yönetimi belli oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün Başkanı seçildi.

Nilüfer’de 7’den 77’ye her yaştan insanı sporla buluşturan, ulusal ve uluslararası arenada katıldığı turnuvalarda şampiyonluklar elde ederek Nilüfer’i, Bursa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden Nilüfer Belediyespor Kulübü, 10. Genel Kurul Toplantısı’nda yeni başkan ve yönetimini seçti.

Konak Olimpik Restoran’da gerçekleşen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığı’na Sibel Özer’in seçildiği toplantıda, kâtip üyeler Kenan Daştan ve Gökay Azak olarak belirlendi.

Faaliyet raporu ve kesin hesap bilançoları ile Denetleme Kurulu raporunun okunduğu Nilüfer Belediyespor 10. Genel Kurul Toplantısı’nda, Muhammet Aydın’ın başkanlığını yaptığı yönetim, genel kurul tarafından oy birliğiyle ibra edildi.

Raporların oylanmasının ardından Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni başkan ve yönetim kurulu seçimi yapıldı.

Blok liste ve açık oylamayla yapılan seçimde, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı olarak seçildi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de şu isimlerden oluştu:

Muhammet Aydın, Yalçın Işıkyıldız, Atakan Çorbacı, Mustafa Şenyurt, Şemsi Oğuz, Oğuzhan Şahinkaya, Serkan Özgür Palaz, Fevzi Çağlayan, Kenan Gür, Besim Hacıoğulları, Mehmet Ali Yumurtacı, Dilek Koraltürk, Ayşegül Erkol, Fehmi Gökçen.

Naci Kale, Melek Küçükbayraktar ve Ali İsa Önal Denetleme Kurulu Üyeleri olarak seçilirken,

Disiplin Kurulu da Semih Atlı, Mehmet Şenbiçer ve Deniz Baykal isimlerinden oluştu.

Toplantıda konuşan Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Turgay Erdem, sözlerine geçmişte görev yapmış başkanlara teşekkür ederek başladı.

Erdem, “Nilüfer Belediyespor, kurulduğu günden bu yana çok önemli bir yere geldi. Bu konuda katkı veren bütün başkan ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi. Nilüfer Belediyespor’un 23 branşta faaliyet gösterdiğini dile getiren Turgay Erdem, tesislerin ve altyapının, örnek olduğunu vurguladı. Erdem şöyle konuştu: “Bugüne kadar önemli başarılar elde edildi ve bu başarılar devam ediyor. Tesislerimiz ve altyapımız, birçok belediyeye örnek özellikler taşıyor. Toplumun tüm kesimlerine ulaşan, tabana yayılan bir spor politikası izleyeceğiz. Güzel işler yapıyoruz ve yapacağımız daha da çok iş var.”

2007 yılından bu yana Nilüfer Belediyespor’u temsil etmekten onur duyduğunu dile getiren Dr. Murat Kaçar da yeni yönetime başarılar diledi. Belediyelerin Türk sporuna olan katkısının tüm branşlarda ön plana çıktığını belirten Kaçar, “Belediye kulüpleri olmasa, belediyeler spora, sanata ve kültüre önem vermese bu konuda çok büyük eksiklikler ortaya çıkacaktır. Nilüfer Belediyesi’ne amatör sporcular adına teşekkür ediyorum. Nilüfer Belediyesi, bu konuda diğer belediyelere de en başından beri örnek olmaya devam ediyor. Nilüfer bölgesine ulusal ve uluslararası müsabakaların yapılabileceği bir atletizm pisti yapılmasını arz ediyorum. Buna gerçekten ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.