Masa tenisinde ‘ikincilik’ başarısı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tarihinde ilk kez ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, aldığı sonuçlarla şampiyonayı ikinci sırada tamamladı.

Geçen yıl ETTU Kupası, Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası’nı kazanarak büyük başarıya imza atan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Dr. Casl ile oynadığı rövanş maçında 3-0 mağlup oldu. Masa tenisi takımı, böylelikle şampiyonlar liginde ikinci oldu.

Yeşil-beyazlılar, Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde yapılan final rövanş maçına, tecrübeli sporcusu Lee Ho Ching’den mahrum olarak çıktı. Yeşil-beyazlılarda Yana Noskova, rakibi Yu Fu’ya 11-2/ 11-4/ 12-10 ile 3-0, Melek Hu da rakibi Doo Hoi Kem’e 11-5 /11-8/ 11-13/11-4 ile 3-1 yenilerek maçı kaybetti. Alınan sonuçlarla Dr.Casl takımı 2-0’lık avantaj sağladı. Maçın son eşleşmesinde Bursa ekibi, Simay Kulakçeken ile 11-4 ile 1-0 geriye düştü. Simay Kulakçeken, eşleşmeyi 11-9 ve 11-9 ile 2-1’e getirse de son iki sette 11-1 ve 11-2 iki ile 3-2 geriye düştü ve maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.

Büyükşehir Belediyespor, ETTU Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ikinci olarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.