Luis Enrique: "Seyircisiz futbol, kız kardeşinle dans etmekten bile daha üzücü"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Enrique seyircisiz tribünler önünde oynamasından duyduğu memnuniyetsizliği "Seyircisiz tribünler önünde oynamak, kız kardeşinle dans etmekten daha üzücü" ifadeleriyle dile getirdi.

Enrique, futbolun seyircisiz oynanmasına ilişkin ilginç bir benzetme yaptı.

NTV Spor'un paylaşımına göre, Enrique, futbolun seyircisiz oynanmasına dair düşüncelerini "Seyircisiz tribünler önünde oynamak, kız kardeşinle dans etmekten daha üzücü. Almanya'daki bazı maçları izledim ve korkunçtu. Hareketleri, her şeyi duyabilirsiniz ve bu anların samimiyetini kaybedebilirsiniz" sözleriyle dile getirdi. 

50 yaşındaki teknik adam, salgın nedeniyle evde geçen sürece futbolun iyi geleceğini belirterek, "Tabii ki futbolun çok büyük bir ekonomik yönünün olduğunu unutmamalıyız. Aynı zamanda insanların bu süreçle daha iyi başa çıkabilmelerine de yardımcı oluyor" dedi. 

İngiltere'de bazı futbolcuların salgın nedeniyle endişelerine de değinen Enrique, "Bir oyuncu olarak mümkün olan en kısa sürede sahaya dönmek isterdim. Hiç bir korkum olmazdı" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.