Liverpool, 3-0'ın rövanşında Barcelona'yı devirip finale yükseldi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona'ya 3-0 mağlup olan Liverpool ,Anfield Road'daki rövanşta 4-0 galip gelerek finale yükseldi.

Liverpool mucizeyi gerçekleştirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Nou Camp Stadı'nda Barcelona'ya 3-0 yenilen Liverpool, rövanş maçında 4-0 galip gelerek finale yükseldi. Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanşında Liverpool ile Barcelona'yı karşı karşıya getiren mücadeleyi FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetti. Liverpool 3-0 yenildiği rakibi karşısına Salah ve Firmino’dan yoksun çıktı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ
Barcelona savunmasının büyük hatası sonrası Liverpool, Origi'nin 79. dakikada attığı gol ile skoru 4-0 yaptı.

54. dakikada Wijnaldum'un golüyle Liverpool skoru 2-0'a getirdi. Oyuna sonradan dahil olan Wijnaldum, 56. dakikada bir gol daha atarak farkı 3'e çıkardı.

Liverpool, 7. dakikada Origi ile 1-0 öne geçti. 24 yaşındaki Origi, kariyerindeki ilk Şampiyonlar Ligi golünü Barcelona'ya attı. (sputnik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.