Lena Erdil, PWA Dünya Rüzgar Şampiyonası için Kore'de..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ülkemizi rüzgar sörfünde başarı ile temsil eden sporcumuz Lena Erdil, PWA Dünya Rüzgar Şampiyonası için Japonya’dan sonra Kore’ye gitti.

Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu Lena Erdil, ismini Dünya’ya duyurmaya hızla devam ediyor. Japonya’nın Yokosuka kentinde gerçekleşen 2018 PWA Dünya Rüzgar Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Lena Erdil, slalom dalında katıldığı yarışta Delphine Cousin Questel’in ardından gelerek 2. oldu.

“Slalom Dünya Şampiyonu Olmak İstiyorum”

Aldığı derecenin ardından açıklama yapan Erdil, “Geçen seneki sakatlığımdan sonra ilk yarışımdı ve biraz tereddütlerim vardı. Bu yarışı ikincilikle bitirdim. Şu an gayet iyi durumdayım. Önümüzde iki yarış daha var. Önce Güney Kore’de, üç hafta sonra da Portekiz’de birinci gelerek Slalom Dünya Şampiyonu olmak istiyorum” diye konuşmuştu.

Yarışlar 19-24 Mayıs’ta

19-24 Mayıs tarihleri arasında, Kore’nin Ulsan kentinde gerçekleşecek olan 2018 PWA Dünya Rüzgar Şampiyonası’nda yarışacak olan Lena Erdil, Japonya’da olduğu gibi podyumu hedefliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.