İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş: "Yolumuz 1. Lig yolu"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Play-Off maçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, yaptığı açıklamasında şunları söyledi "Verilen karar çok sevindirici bir karar. Hepimiz için bütün takımlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Play-Off’a son dakika veya son bir iki haftada girmiş takım değiliz. Oraya ulaşabilmek için oyuncularımızın, bizlerin, yönetimlerin gerçekten büyük bir emeğimiz var. Oynatılmasaydık gerçekten çok yazık olurdu. Bu hakkımız diye düşünüyorum. Bize verilen hakkı da en iyi şekilde değerlendireceğimizi düşünüyorum. Yolumuz 1.Lig yolu bunun için durmadan son ana kadar antrenmanlarımızı yaptık zaten. Salı günü takıma izin verdik. Cuma günü tekrar toplanacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ama dediğim gibi İnegölspor’a, İnegöl halkına hayırlı uğurlu olsun. 1.Lig hedefimiz.

Bu doğru yolda, güzel yolda emin adımlarla yürüyeceğimize emin olsunlar. İnegöl halkının bize sevgileri ve duaları lazım. En iyi şekilde 1.Lig yolunu aşacağımızı düşünüyorum. Herkes bayraklarını hazırlasın. Eksiğimiz gediğimiz toplamda 20 kişiyiz. Tabiî ki eksik olan oyuncularımız var. Muharrem Ozan çapraz bağ ameliyatından sonra aramıza biraz geç döndü. Yavaş yavaş hazırlanıyor. Birde Cengiz’in kırmızı kart olayı var. Ertelenmesi konusunda bir başvurumuz olacak. Maçlar oynansaydı Cengiz’in cezası bitiyordu. Bu olayın daha önce emsalleri de var. İnşallah federasyona öyle bir başvurumuz olacaktır. Ertelenebilirse ertelenecektir. Biz oyuncularımızla, eksik gedik demeden hazırız. Hepimiz inanıyoruz. İnşallah bu işin sonu 1.lig olacaktır diye düşünüyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.