Galatasaray'ı eleyen "Ostersunds" iflasın eşiğinde

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İsveç'in Ostersunds kulübü yaşadığı finansal krizden dolayı iflasın eşiğinde. Ostersunds yönetimi yazılı bir açıklama yaparak destek beklediklerini duyurdu. 

FutbolArena Dış Haberler - 2017 yılındaUEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ı eleyen ve bu dönemde grup aşamalarında mücadele ederek tarihinde bir ilki yaşayan Ostersunds, 500 bin euro bulamaması halinde iflas bayrağını çekecek. 

Ostersunds kulübü finansal krizden dolayı yazılı bir açıklama yaparak taraftarlardan ve bölgedeki zengin iş adamlarından destek istedi. Kulübün yazılı açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:"DESTEK BEKLİYORUZ"

"Bu krizi aşmak için taraftarlarımıza, sponsorlara, şirketlere ve zengin iş adamlarına ihtiyacımız var. Desteğinizi bekliyoruz. Ostersunds kulübü olarak Avrupa kupalarında hiç yaşamadığımız anıları yaşadık. Arsenal'i Emirates Stadı'nda yendiğimiz zaman deplasmana 5.000 taraftarla gitmiştik. Bu güzel anıları, hatıraları yaşatmak için desteğinizi bekliyoruz." (Futbol Arena)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.