Galatasaray'dan tarihi karar!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Galatasaray, sezon başından itibaren yaptığı hatalar sonrasında gözden çıkarılan yıldız kaleci Muslera ile yolları ayırma kararı aldı. Sarı kırmızılı yönetimin, bu sezon yaptığı hatalarla tepki toplayan Muslera ile yollarını ayırma kararı aldığı ifade edildi. Yıllık maliyeti 4 milyon euroyu bulan Fernando Muslera gözden çıkarılmış durumda.

Avrupa'nın 5 büyük liginde çalışmalar yapan Sarı kırmızılıların yeni 1 numarası da belli oldu. Yönetim eğer iki yıl daha sözleşmesi bulunan Muslera ile yolları ayırabilirse, bu transfer için düğmeye basacak.

Bundesliga'da Frankfurt formasını giyen Alman kaleci Kevin Trapp'ın bonservisi PSG'de bulunuyor.. 28 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin PSG ile sözleşmesi 2020 yılında sona erecek.

Sarı kırmızılılar transfer için başkan Nasser Al Khelaifi ile temasa geçecek.

2015 yılında 9.5 milyon Euro karşılığında Frankfurt'tan PSG'ye transfer olan Trapp sezon başında eski takımına kiralık olarak döndü. Alman kaleci bu sezon 29 resmi maçta oynadı ve 37 gol yedi..

İsmail Çipe'nin beklenen çıkışı yapamaması nedeniyle yedek kaleci arayışlarını da sürdüren Galatasaray, Malatyalı Ertaç Özbir'le ilgileniyor. Genç kaleci, Sarı-Kırmızılılar'dan haber bekliyor..

Galatasaray kalecisi İsmail Çipe, Hatayspor'la oynanan kupa maçında yediği gol sebebiyle eleştirilere maruz kalmıştı.Topu elinden kaçırarak büyük bir hataya imza atan İsmail'in bu hatası Galatasaraylı taraftarları adeta çılgına döndürdü. O gol sonrası Hatay'daki gerilim dolu mücadele 4-2'ye gelmişti. Hatayspor sahadan 5-2 galip ayrılsa turu atlayan taraf olacaktı. Kaynak : Yeniçağ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.