Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Euroleague çeyrek finalinde

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı "Fenerbahçe Öznur Kablo", Euroleague B Grubu 11'inci hafta maçında Rusya temsilcisi Dynamo Kursk’u 76-55 mağlup etti.  Böylece 9'uncu galibiyetine imza atan takım, normal sezonun bitimine 3 maç kala B Grubu’nu ilk dörtte bitirmeyi garantiledi.

Ülker Metro Enerji Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini sarı-laciverti ekip 23-15 önde bitirdi. Takım ilk yarıyı 37-32 önde tamamladı.

3'üncü periyotta savunmada çok etkili bir performans sergileyen sarı-lacivertli ekip, hücumda da 24 sayı üretince karar çeyreğine 61-44 önde girdi. Son periyotta farkı daha da açan Fenerbahçe Öznur Kablo, mücadeleden 76-55 galip ayrıldı ve Euroleague'de çeyrek finale yükselmeyi başardı. 

Fenerbahçe'de Alina Iagupova ürettiği 24 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Cecilia Zandalasini de 23 sayı kaydetti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.