Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Süper Lig'in 6. haftasında dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş 40. dakikada Babel'in attığı golle 1-0 öne geçerken, Fenerbahçe 71. dakikada Ayew'in golüyle skoru eşitledi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 7 puana, Beşiktaş ise 11 puana yükseldi. Siyah-Beyazlı ekibin Kadıköy'deki galibiyet hasreti 15 yıla çıkarken Ali Koç, bir taraftarın eleştirilerine yanıt verdi

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 7 puana, Beşiktaş ise 11 puana yükseldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçın ardından locasından hareket ederek kendisini çağıran sarı-lacivertli taraftarların yanına gitti.

Sporx'in haberine göre kendisine forma imzalatmak ve fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Koç, bir taraftarın "Başkanım bir el at takıma" sözlerine cevap verdi.

Fenerbahçe forması imzaladığı sırada kendisine yöneltilen "Başkanım bir el at" sözlerine cevap veren Koç, "Çok insafsızsınız ezdik burada Beşiktaş'ı ezdik, takıma el at diyorsunuz. Müsade edin biraz" dedi. Kaynak: HaberTürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.