Fenerbahçe Beko, Real Madrid'i  65 - 63 skorla devirdi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, sahasında konuk ettiği Real Madrid’i Gigi Datome’nin 6 saniye kala bulduğu basket faul isabetiyle 65-63 mağlup etti.

Fenerbahçe’den Real Madrid karşısında muhteşem galibiyet…Avrupa’da basketbolun en önemli  organizasyonu olan Euroleague’de haftaya lider giren Fenerbahçe Beko, en yakın takipçisi Real Madrid’i Ülker Spor Salonu’nda ağırladı.

Maça muhteşem başlayan Obradovic’in öğrencileri ilk periyodu 10 sayı önde bitirdi. Maçtan kopmayan Real Madrid farkı kapatarak son çeyreğe doğru skora ortak oldu.

4. çeyrekte müthiş bir heyecana sahne olan mücadelede başa baş giden skorda Fenerbahçe galibiyet için son saniyeye kadar bekledi. 13 saniye kala 1 sayı geride olan Fenerbahçe, Gigi Datome ile önce sayıyı ardından serbest atışı alarak maçı 65-63 kazandı.

Ligde üst üste 11, toplamda ise 14  galibiyet alan Fenerbahçe Beko’nun tek yenilgiyle liderliğini sağlama alarak Real Madrid’e fırsat vermedi.

Kaynak:Finans Gündem

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.