Fatih Terim Galatasaray ile sözleşme uzattı!  İşte maaşı ve süresi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Fatih Terim, Galatasaray ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Anlaşma gelecek hafta resmen açıklanacak.

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesini uzattı. Sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Fatih Terim, 5 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Peki Fatih Terim Galatasaray'dan ne kadar kazanacak? Fatih Terim'in gelecek hafta açıklanacak olan sözleşmesi bu haberde.

Fatih Terim, Galatasaray'da yeni sözleşmesinden ne kadar kazanacak?
BİP Spor'un haberine göre Fatih Terim, Galatasaray ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Anlaşma gelecek hafta resmen açıklanacak. Fatih Terim uzun soluklu yeni kontrat için herhangi bir talepte bulunmazken, eski sözleşmedeki maaş maddesi ile yola devam edilmesine karar verildi. Yıllık 3 milyon Euro karşılığı TL kazanacak olan Fatih Terim'in sözleşmesinde tazminat maddesi yer almadı.
Fatih Terim'in avukatı ile görüşen Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, her konuda Mayıs 2024 yılına kadar anlaşmayı sağladı. 5 yılı kapsayan yeni sözleşme gelecek hafta Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilecek.

GALATASARAY'DA FATİH TERİM'İN ÖRNEK GÖSTERDİĞİ İKİ İSİM
Öte yandan ara transfer döneminde sık sakatlık sorunu yaşayan Eren Derdiyok ve Serdar Aziz ile yollarını ayıran Galatasaray'da, Akhisarspor maçı Fatih Terim'in çalışma kültürünü takdir ettiği 2 örnekle tamamlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan ve ısrarla sahada kalan Yuto Nagatomo ile Luyindama, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den aferini aldı.

İKİ OYUNCUSUNU TAKDİR ETTİ
İki futbolcu da Sağlık Kurulunun saha içinde müdahalesinin ardından ısrarla sahada kalmak isteyip oyundan çıkmak istedi. Luyindama ve Yuto Nagatomo, 90 dakika sahada kalırken tecrübeli teknik adamın saha içi ve dışında takdir ettiği çalışma kültürü, isteklerini karşıladı. Kaynak: Futbol Arena

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.