Fatih Terim'den Emre Taşdemir'e: 'Hazır ol!..'

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Kasımpaşa maçından sonra da ligde Emre Taşdemir'e sol bekte görev vereceği öğrenildi. 

Galatasaray'ın Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra kadrosuna kattığı Emre Taşdemir'e teknik direktör Fatih Terim'den hazır ol talimatı verdiği öğrenildi. Uzun süredir yaşadığı sakatlıktan dolayı Emre Taşdemir'in maç temposunu arttırmak için teknik heyet çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Fatih Terim'in de Kasımpaşa maçının ardından ligde yine Emre'ye görev vermesi bekleniyor. 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Kasımpaşa maçından sonra ligde yine 23 yaşındaki sol beke forma vermesi bekleniyor.

Tecrübeli teknik adamın sürpriz bir tercihe imza atarak, bugünkü Akhisarspor maçında Nagatomo'yu dinlendirip ilk 11'de Emre Taşdemir'e yer vereceği öğrenildi. Terim'in, Emre'nin performansı sonrasında Japon oyuncusunu da zaman zaman dinlendirerek takıma daha fazla katkı sağlayacağına  inandığı gelen haberler arasında. / Kaynak:Futbol Arena

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.