Efecan Karaca: "Desteğe çok ihtiyacımız var"

Aytemiz Alanyaspor’un iki önemli isme Efecan Karaca ve Berkan Emir, lig ve gündeme daik açıklamalarda bulundu. İki futbolcu, yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarıyla konuştu.

Bursaspor gibi güçlü bir rakipten son maçta 3 puan aldıklarını söyleyen Efecan Karaca, "Bu bizim için çok önemliydi çünkü bütün rakiplerimiz de galip gelmişti. Bu haftada evimizde çok önemli bir Kasımpaşa maçımız var. Taraftarlarımızı maça davet ediyoruz ve desteklerini bekliyoruz. Desteğe çok ihtiyacımız var. Maçı yenersek ligde kalma yolunda çok büyük avantaj elde edeceğiz" dedi.

"Çok şükür iyi giden bir performansım var"

Her maçta elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyleyen Karaca, "Her zaman da yapmaya devam edeceğim. Benim açımdan çok şükür iyi giden bir performansım var. Saffet hocanın gelmesiyle özgüvenim de yerine geldi. Bana olan inancını gösterdi. Bende sahada onu ve Alanyaspor’u mahcup etmemek adına her şeyi yapacağım. Bundan sonrada kalan 9 maçımızda en iyi performansımı sahaya yansıtmak istiyorum" diye konuştu.

"Üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz"

Hazırlıkları değerlendiren tecrübeli oyuncu Berkan Emir, çalışmaların çok yoğun geçtiğini ifade ederek, "Milli takımlarda olan arkadaşlarımız var. Bugün, yarın tam kadro çıkacağımızı düşünüyorum. Çalışmalar çok yoğun geçiyor. Saffet hoca bu milli arada çalışmaları yoğunlaştırdı ama bunun iyi olduğunu düşünüyorum. Kasımpaşa maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. İçeride galibiyet alıp daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. Biz zaten iyi takımız. Saffet hocayla da iyi bir ivme yakaladık. İki mağlubiyetimiz var, biri Başakşehir, diğeri ise içeride Fenerbahçe’ye karşı aldığımız. O maçları dahi nasıl yenildiğimizi herkes gördü. Özellikle Başakşehir maçından rahatlıkla 1 puan alabilirdik. Genel anlamda kendi futbolumu da iyi buluyorum fakat daha çok forma şansı bulsaydım çok daha iyi olabilirdi ama bunu sıkıntı yapmıyorum. Sonuçta ben oynamıyorsam arkadaşım oynuyor. Her zaman sırtını sıvazlamışımdır. Şans geldikçe değerlendirmeye çalışıyorum. Bu neticede 3 tane asist yaptım. Katkı sağlayabildiysem ne mutlu. Daha da katkı sağlamak istiyorum" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.