Dev Karşılaşma sonuçlandı; Galatasaray 2-0 Beşiktaş

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki rakibinden 3 puanı aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla yenerek şampiyonluk yarışında büyük avantaj sağladı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Fernando ile 70. dakikada Garry Rodrigues kaydetti.Galatasaraylı Bafetimbi Gomis 66. dakikada penaltı atışından yararlanamazken Beşiktaşlı Tosic de 65. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Galatasaraylı futbolcu Belhanda, karşılaşmanın 4. dakikasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Belhanda 32. haftada oynanacak Akhisarspor maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray, Beşiktaş karşısında aldığı galibiyet ile puanını 66'ya yükselterek şampiyonluk yarışında kritik bir zafer kazanmış oldu.Gün içerisinde Başakşehir'e verdiği liderlik koltuğunu bu galibiyet sonrasında geri almış oldu. 4. sıradaki Beşiktaş ise 62 puanda kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Ligde son 3 haftaya girilirken lider Galatasaray, 32. haftada Akhisarspor deplasmanına konuk olacak. Beşiktaş ise Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

kaynak: CNN Türk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.