Derbide Beşiktaş, Evinde Galatasaray'ı Tek Golle Devirdi

BURSA ARENA  / Haber Merkezi

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi.

EREN'İN ELİNE ÇARPTI, BEŞİKTAŞ PENALTIDAN ATTI

Maça iyi başlayan Beşiktaş aradığı golü de çok geçmeden buldu. 17. dakikada Hakem Cüneyt Çakır, VAR incelemesi sonrası 15. dakikada siyah-beyazlı ekibin kullandığı çift vuruşta, barajdaki Eren Derdiyok'un meşin yuvarlağa koluyla müdahale ettiğini belirledi ve penaltı noktasını gösterdi. 18'inci dakikada penaltıda topun başına geçen Ljajic, topu ağlara gönderdi. Ljajic üst üste 2. maçında da gol atarken, Galatasaray kalesinde gördüğü son 10 golün altısını penaltıdan yemiş oldu.

İLK YARI 1-0 BİTTİ

20. dakikadan sonra oyunda dengeyi dağlayan Galatasaray uzun toplarla etkili olmaya çalıştı ama bunlarda da başarılı olamadı ve ilk devre 1-0 ev sahibinin üstünlüğüyle sona erdi.

CÜNEYT ÇAKIR PENALTI VERDİ, SONRA İPTAL ETTİ

İkinci yarıda oyun dengedeydi. İki takım da orta sahayı hızlı geçmeye çalıştı. 69. dakikada Cüneyt Çakır, Necip'in Onyekuru'ya müdahalesine penaltı dedi, ancak VAR incelemesinden sonra Nijeryalı oyuncunun topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltıyı iptal etti.

Karşılaşmanın kalan bölümünde Galatasaray'ın çabası sonuç vermedi ve mücadele 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. 2018'in son derbisini kazanan Beşiktaş, böylece 24 puana yükselip ezeli rakibini averajla geride bıraktı.

Kaynak:haberler.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.