Denizlispor Kulübünde silahlar konuştu! Başkanlar arasında gerilim

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Denizlispor'da eski başkan Süleyman Urkay ile mevcut başkan Ali Çetin arasında gerilim yaşandı.

Süper Lig'de mücadele eden Denizlispor'da kulüp başkanı Ali Çetin, basın toplantısı düzenlediği sırada eski başkanlardan Süleyman Urkay toplantı salonuna zorla girmeye çalıştı. Basın toplantısının düzenlendiği binada yaşanan arbede sonrası emniyet görevlileri olay yerine geldi. 

Denizlispor Haberleri: Süleyman Urkay ile Ali Çetin arasında kavga
Denizlispor Başkanı Ali Çetin, basın toplantısı düzenlediği sırada eski kulüp başkanı Süleyman Urkay silahla toplantı salonunu bastı. Salona girmeye çalışan Süleyman Urkay'a olay yerindekiler tarafından müdahale edildi ve ardından güvenlik görevlilerine haber verildi. Polisin gelmesiyle birlikte Süleyman Urkay'ın da aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

YÖNETİMDEN AÇIKLAMA GELDİ

Olaya tepki gösteren Başkan Ali Çetin,  insanların kendisine yakışanı yaptığını ve sağlam yerlere parmak bastıkları için bu olayın meydana geldiğini ifade ederek, "Toplantıya girmek isteyen bir kişinin belinde silah varmış. Gerçekten ayıp, yazıklar olsun. Yapacak birşey yok. Canı sağolsun. O da burada emek vermiş yıllarca. Ama gerçekten üzücü bir durum. Hiç yakışmadı kendisine. Olayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Ama bizi hiç kimse yıldıramayacak. Sonuna kadar bu şehre mahçup olmamak için tüm mücadelemizi vereceğiz" dedi. (Kaynak: Futbol Arena)

Anahtar Kelimeler:
Denizlispor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.