Çin'in Wuhan Zall takımı İstanbul'a gelmiş!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Korona virüsün başlangıç yeri olarak kabul edilen Çin'in Wuhan kentinin futbol takımı Wuhan Zall'ın, geçtiğimiz ay İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

Yeniçağ'ın haberine göre, Hazırlık kampını geçirmek için geçtiğimiz ay İspanya'ya giden Çin'in Wuhan kentinin futbol takımı Wuhan Zall ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Şubat ayı başında ülkelerinden ayrılan 27 kişilik Wuhan ekibinin, önce İstanbul'da mola verdiği daha sonra İspanya'ya geçtiği öğrenildi.

Çin'in koyduğu kısıtlama nedeniyle İspanya'dan ülkelerine dönemeyen Wuhan Zall takımı, virüsün İspanya'da yayılması nedeniyle çıkışını mart ayı sonuna erteledi.

AP'ye konuşan takımın teknik direktörü Jose Gonzalez, "Çin'e girdikten sonra karantinaya alınacağız. Ne kadar erken girersek o kadar iyi" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
China Wuhan Zall
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.