Büyükşehir’in genç karatecileri Türkiye Şampiyonu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Genç Karate takımı, Kulüplerarası Ümit-Genç ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’nı zirvede tamamladı.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Ümit-Genç ve Büyükler Karate Takım Şampiyonası Kocaeli’de tamamlandı. Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu’ndaki şampiyonaya 49 ilden 387 kulüp ve 1784 sporcu katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü 7 sporcusuyla mücadele ettiği Genç Erkekler kategorisinde birinci turda Ümraniye Çelebi SK’yı 3-1, ikinci turda Arifiye Atılgan SK’yı 3-0, üçüncü turda Destegül SK’yı 3-1, çeyrek finalde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni 3-2 ve yarı finalde Şamiloğlu Karate’yi 3-1 ile geçerek finale adını yazdırdı. Final maçında Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor’u 3-0’la geçen Bursa temsilcisi Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.