Bursaspor, Süper Lig'in kapanış maçıyla Malatya deplasmanında

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Süper Lig’in son haftasında Bursaspor, deplasmanda Malatya'nın misafiri..  

CNN Türk TV'nin haber ve yorumuna göre, İki takım arasında bugüne kadar oynanan 4 mücadeleden ikisi beraberlikle tamamlandı. Birer galibiyete sahip olan takımlar arasında oynanan en farklı skor ise Yeni Malatyaspor’un Bursaspor’u 4-0 mağlup ettiği hazırlık maçı olmuştu.

Spor Toto Süper Lig 34. hafta mücadelesinde ev sahibi takımda kırmızı kart cezalısı olan Bifouma ve sarı kart cezalısı olan Ömer Şişmanoğlu karşılaşmada yer alamayacak. Deplasman ekibi Bursaspor’da ise 3 oyuncunun kart cezası bulunuyor. Ertuğrul Ersoy, Chedjou ve Allano Lima karşılaşmada forma giyemeyecekler isimler arasında…

YENİ MALATYASPOR BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Hakem Ali Palabıyık’ın düdük çalacağı karşılaşma Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

26 Mayıs 2019 Pazar günü oynanacak olan maç saat 19:00’da başlayacak ve Bein Sports 3 üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.