Bursaspor, Arap ekibini farklı mağlup etti
Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde Arap ekibi Al-Ittihad ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında sahadan 5-1 galip ayrıldı.
Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında pazar günü İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, Özlüce Tesisleri’nde Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al-Ittihad Jeddah ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
Taraftarlara açık olan karşılaşmayı yaklaşık bin kadar Bursaspor ve Suudi Arabistan taraftarı izledi. Yeşil-beyazlılar, ilk yarıyı 5. dakikada Batalla, 10. dakikada Faty ve 24. dakikada Amaar Ali’nin kendi kalesine attığı gollerle 3-0 önde kapatırken, ikinci yarıda ise Aziz Eraltay ve İsmail Can Çavuşluk ile bulduğu gollerle sahadan 5-1 galip ayrılmasını başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.