Bursa'nın 'Efeler'i 1. etaba galibiyetle başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Erkek Takımı, 1. etap ilk maçında Alanya Belediyesi'ni 3-2 mağlup etti.

Bu sezon Efeler Ligi'ne yükselme hedefini gerçekleştirmek isteyen Büyükşehir Belediyespor, 1. etap maçlarına galibiyetle başladı. Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada yeşil beyazlılar, ilk iki seti 25-11 ve 25-18 önde tamamladı. Rakip Alanya Belediyesi, üçüncü ve dördüncü setleri 25-23 ve 25-22 alarak, maçı tie-break setine taşıdı. Çekişmeli geçen karşılaşmanın final setini Bursa ekibi, 15-9 önde tamamları ve rakibinin öne geçmesine izin vermedi. Büyükşehir Belediyespor, maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla 2 puanın sahibi olan Büyükşehir Belediyespor, 7 Nisan Pazar günü 1. Etap ikinci maçında Akkuş Belediyespor ile karşılaşacak. Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 14:00'da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.