Beşiktaş'ı kutluyoruz


...::: topluYORUM :::......::: kartallar yüksek uçar :::​

BURSA ARENA / İsmet Yıldırım


Kıymetli "BURSA ARENA" okurları;
 
"kartal"ların yüksekten uçtuklarını biliyoruz..
Peki;
Türkiye'den Fransa'ya..Dahası Monaco'ya kadar uçtuğunu söylersem ..
Şaşırdınız değil mi?
Hiç şaşırmayın,
Bazı kartallar   inanılmaz ( casperato ) bir sürat yaparlar..Rakip kaleye doğru  müthiş akınlarla gidiş, kale çizgisini geçiş..hem de iki kez..üstelik de ilk golü yedikten sonra.. 
*****
Türk KARTALları.."Beşiktaş" bir ilki gerçekleştirdi;  rakibi Monaco'yu kendi sahasında yenerken bir ilke  imza attı..
Bir Türk futbol takımı; Şampiyonlar Liginde ilk kez üst üste 3. maçını galip tamamladı..Kartal'ın golcüsü  TOSUN rakip filelere gönderdiği  iki muhteşem golle  tüm Beşiktaşlıları mutlu ederken, bir Ankaragücü taraftarı ve Kongre üyesi olarak beni  de  gururlandırdı..Dahası tüm Türkiye'yi mutlu etti..  Yaşadığımız bir çok olumsuzluğu da bir an için   unuttururken, Türk insanını  sevince boğdu..
*****  . 
Hayvanlar aleminin en hızlı koşanı hiç kuşku yok ki   "çita" .. 70 km.lik  mesafeyi 120 salisede koşarken, ."Kartal"lar saatte 322 km. hıza ulaşıyorlar yüksekten uçuşlarında..
*****
MAÇIN ÖZETİ :
 
UEFA Şampiyonlar Ligi ( G ) gurubundaki 3. maçında, Fransa deplasmanında Monako' takımı ile karşılaşmak üzere  sahaya inen Şenol GÜNEŞ'in KARTALları; maçtan 2 - 1 üstün ayrıldı..
"kartal"ın gollerini 34. ve 54. dakikalarda Cenk TOSUN kaydederken, Ramadel Falkao'da ilk golü 30. dakikada  Monaco adına Kartal kalesine gönderdi..
 
Bu sonuçla gurupta 3'te 3 yapan kartallar 9 puanla liderliğe yükseldi..
 
Beşiktaş Futbol Takımı 01 kasım 2017 ( çarşamba ) günü rakibini İstanbul'da muhteşem seyircisi ile ağırlayacak..
*****
"BURSA ARENA" ekibi olarak Beşiktaş'ı tebrik ediyor, başarıların devamını  diliyoruz..
*****
Sevgiyle kalın..
*****

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.