Beşiktaş 3 oyuncu kaybı ile maçı kazandı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 20. haftasında MBK Doğuş Hastanesi, evinde Beşiktaş’a 52-49 mağlup oldu. Maçta Beşiktaş’ın sayılarını sadece 3 oyuncu attı.

Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan deplasman ekibi Beşiktaş, ilk periyotu 18-15 önde tamamladı. Maçın ikinci periyotunda ise kıran kırana bir mücadele oldu. Her iki takım da karşılıklı sayılar bulurken, devre 26-26 eşitlikle sonuçlandı. Maçın 3. periyotuna ise iyi başlayan ve bulduğu sayılarla öne geçen siyah beyazlı ekip, bu periyotu 41-37 galip bitirdi. Maçın son periyotunda ise her iki takım da sayı bulmakta zorlandı. Bu periyotta da istediği sayıları atamayan MBK Doğuş Hastanesi, evinde Beşiktaş’a 52-49 mağlup oldu. Maçta Beşiktaş’ın sayılarını sadece 3 oyuncu kaydetti.

Salon: Edip Buran

Hakemler: Orkun Yurtdaş xx, Fatih Güler xx, Durhan Köyiçi xxw

MBK Doğuş Hastanesi: Rebekkah Brunson x 6, Michelle Snow x 7, Milica Jovanovic x 8, Dandra Yuvett Moss xx 13, Melis Talay xx 11, Rana Derin x 4

Beşiktaş: Shavonte Zellous xxx 25, Lindsey Harding xx 13, Iva Perovanovic xx 14, Kiah Stokes x, Burcu Çiğil x, Kübra Siyahdemir x, Esra Atacan x, Mehtap Karabilecen x

1. Periyot: 15-18 (Beşiktaş lehine)

Devre: 26-26

3. Periyot: 37-41 (Beşiktaş lehine)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.