Basketbol'da Akhisar Belediyespor evinde konuk ettiği İzmir ekibi Gelişim Koleji’ne 72-73 mağlup oldu

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren Akhisar Belediyespor evinde konuk ettiği İzmir ekibi Gelişim Koleji’ne 72-73 mağlup oldu. İyi başladığı karşılaşmanın sonunu getiremeyen ev sahip ekip Akhisar Belediyespor önde girdiği son periyotta 20 sayı atan rakibine sadece 7 sayı ile cevap verebildi.

Karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi ekip Akhisar Belediyespor’un 20-12 üstünlüğü ile geçilirken, 40-33 yeşil-siyahlılar soyunma odasına önde gitti. Üçüncü periyotta da üstünlüğü sürdüren ev sahibi ekip skoru 65-53 yaptı. Son periyotta girdiği bir çok pozisyona değerlendiremeyen yeşil-siyahlı devler karşılaşmadan 72-73 mağlup ayrılan taraf oldu.

Orkun Yurttaş, Erhan Gürsel ve Polat Parlak’ın yönettiği karşılaşmada Akhisar Belediyespor’da Cenk Şekeroğlu 14 sayı takımının en skorer oyuncusu olurken, Gelişim Koleji’nden Adonte Joshua Parker 19 sayı ile ham takımının hem maçın en fazla skor kaydeden oyuncusu oldu.

26 haftanın sonunda Akhisar Belediyespor 36 puan ile 12 sırada yerini alırken, konuk ekip Gelişim Koleji ise Akhisar Belediyespor ile puanını eşitledi ve rakibinin üzerine çıktı. Ligin 27. haftasında Akhisar Belediyespor 11 Mart Cumartesi günü 16’da Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Samsun Büyükşehir Belediyesi Anaket Basketbol Takımı’nın konuğu olurken, Gelişim Koleji ise 10 Mart Cuma günü saat 14’de İzmir Gelişim Koleji Spor Salonu’nda Mamak Belediye DSİ Spor Basketbol Takımı’nı konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.