Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Filede Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası heyecanı bugün başladı.

31.si gerçekleşecek olan Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası’na Fransa, Belçika, Slovenya ve Hollanda ev sahipliği yapacak.

Avrupa voleybolunun milli takım düzeyinde en büyüğünün belirleneceği tunuvada ilk maçlar bugün saat 15:30’da başladı. Türkiye’nin de katılacağı 2019 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda 24 takım ter dökecek.

Takım sayısının 16’dan 24’e yükseltildiği turnuvada, altışar ekipten oluşan grupları ilk 4 içinde tamamlayanlar, adlarını son 16 turuna yazdıracak. Bu turdan itibaren müsabakalar, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

AY-YILDIZLI TAKIMIN İLK MÜCADELESİ RUSYA İLE

Yarı final maçlarından biri Fransa’nın başkenti Paris, diğeri Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da, 3’üncülük ve final karşılaşması da yine Paris’te yapılacak. A Milli Erkek Voleybol Takımının Başantrenörlüğünü Nedim Özbey’in yapıyor. Ev sahibi ülkelerden Slovenya’nın yanı sıra son şampiyon Rusya ile Belarus, Finlandiya ve Kuzey Makedonya’nın bulunduğu C Grubu’nda mücadele edecek.

Grup karşılaşmalarını Ljubljana kentindeki Arena Stozice’de oynayacak ay-yıldızlılar, ilk maçında Rusya ile karşılaşacak.

QHA'dan aldığımız bilgilere göre Türkiye'nin proğramı şöyle;

12 Eylül Perşembe:
15.30 Türkiye-Rusya


13 Eylül Cuma:
18.30 Kuzey Makedonya-Türkiye


15 Eylül Pazar:
21.30 Türkiye-Slovenya


17 Eylül Salı:
21.30 Türkiye-Belarus


18 Eylül Çarşamba:
21.30 Finlandiya-Türkiye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.