Tarih 7 Ekim 2008,

Defalarca basılan Ak Tütün Karakolu bir kez daha teröristlerce baskına uğruyor; 17 vatan evladı daha şehit düşüyor.

Türkiye’nin sabrının taştığı zamanlar, milletin henüz bu kadar üstüne ölü toprağı atılmış değil. Bizler Bursa’dan Kamusen Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu beyefendinin organizesiyle bir kaç sivil platform hepimiz Mehmet’iz şapkası altında önce Ankara’ya oradan Ak Tütün’e doğru yürümek; memleketin gök ekin gibi biçilen kahraman çocuklarına sahip çıkmak için karar verip, "Ya Bismillah" deyip yola çıkıyoruz.

Ankara’ya meclis kapısına vardığımızda çantalarımız ve üst baş aramamız yapılıyor. O zaman da tepki vermiştim çantamdaki ay yıldızlı bayrağımıza içeri girerken el konuluyor, onunla beraber Türk’ün meclisine girmeme izin verilmiyor. Yani bugüne haiz bir şey değil. Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı meclise her türlü öküz, bilumum terörist sakallı cübbeli, ne idüğü belirsiz şeyhler, mollalar girebilir. Türk bayrağı ve üzerinde Atatürk fotoğrafı resimli simgelerle giremezsiniz !.. Her türlü hakaret ve küfürlerin havaya uçuştuğu hdp'li sözde vekillerin fink attığı meclise Türkün bayrağı ve Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün resmi ile girmek provokasyon sayılıyor, kimi neyi provoke ediyor! Kimler rahatsızlık duyar ?.. Söyleyin bizde bilelim. Meclise kadar gitmeye gerek yok kışlalardan birileri rahatsız olacak diye bayrakların indirildiği pkk sempatizanları devletin kolluk güçleri güvenliği altında gösteri yaparken onlar değil; onları Türk bayrağı açarak protesto eden vatandaşlar uzaklaştırıldı.. Nice kara utanç verici günlere de şahit olduk..

Peki O günden bugüne ne değişti ?

Öküz öldü ortaklık bozuldu.

Menfaatler doğrultusunda söylemler değişti.

Zihniyet ayni zihniyet.. "Başı açık ögrencileri görünce sinirleniyorum" diyen Bartın İl Milli Eğitim müdürünün diğer Atatürk ve Cumhuriyet düşmanları gibi kaşıntısı devam ediyor. Bartın İl Milli Eğitim müdürü Yaşar Demir’in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın açık talimatına rağmen Atatürk'ün adını genelgeden çıkardığı ortaya çıktı ve bu insanlar milli eğitim gibi güzide bir kurumun başında çocuklarımız bunlara emanet.

Diğer yandan Meclis başkanı kadın tiyatrocuların sahneye çıkmasını engelliyor. "Kadınlar tiyatro oynamasın" demiş. Şahsı Cumhuriyet’in tüm nimetlerinden, maaşlarından, lüks makam araç ve gereçlerinden faydalanırken itiraz etmiyor. Cumhuriyet ve Atatürk’e, kadına dair her türlü kini kusuyor. Atatürk, Milli Mücadele yıllarında bir taraftan emperyalizmi ve yerli işbirlikçilerini yenmenin hesaplarını yaparken, diğer taraftan Milli Mücadele’den sonra cehaleti, bağnazlığı, geri kalmışlığı yenmenin hesaplarını yapıyordu. Talibanizm rejimine geçmişiz. Vay be... Ünlü düşünür (!) Hülya Koçyiğit'in de dediği gibi "bu ülkede herkes fazla özgür", damadı kıyak inşaat ihalesi kovalamayanlar anlayamaz..

YAZININ DİBİ:

-2 yılda 175 bin esnaf kepenk kapatmış,

-2017 ilk 6 ayında 51 bin firma iflas etmiş,

-Geniş tanımlı işsizlik 6 milyona yaklaşmış.

- Tuvalete 1 TL'ye gidiyoruz. Şükürler olsun.

Türkiye vatandaşları uydurulan büyüme rakamlarıyla yüzde 7.4 büyümüş.

Siz de büyüdünüz mü ?.. Ses yok mu ?

Siz bunları yanlış anladınız beyler;  lafla peynir gemisi yürümez, yata yata ancak kavun karpuz büyür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.