Yalova Müzik Festivali ve Haluk Levent Sürprizi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

02 – 05 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA BİRLİKTE GÜZEL SLOGANI İLE GERÇEKLEŞECEK YALOVA MÜZİK FESTİVALİ BİR ÇOK İDDİALI İSME EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA HAZIRLANIYOR.

Kaptan Yapım Organizasyon tarafından 02-05 Ağustostarihleri arasında düzenlenecek olan Yalova Müzik Festivali 2018, Türk rock ve alternatif müziğin en iyilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Çok yönlü müzik yapan, şarkıları bir döneme damgasını vurmuş rock müziğin sevilen isimlerinden “Haluk Levent” unutulmayan şarkılarınıTürkiye'nin en iddaalı festivalinde seslendirecek.

3 Ağustos Cuma günü sahne alacak olan Haluk Levent, konser için en sevilen şarkılarından oluşan bir repertuar hazırlıyor.

3 gün boyunca İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta, Yalova’nın en güzel sahilinde; “Yalova TatilPark” gerçekleşecek “Yalova Müzik Festivali” nde 30’a yakın performans ve sürpriz etkinlikler gerçekleşecek. 4.000 kişilik kamp alanı, 40.000 kişilik kapasitesi ile bu yıla damgasını vurmaya hazırlanan festivalinin biletleri avantajlı ön satışa çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.