Usta sanatçı Ertan Bilgi'den TSM ziyafeti…

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü, ‘Klasik Koro’ konserinde usta sanatçı Ertan Bilgi’yi ağırladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü, ‘Türk Sanat Müziği Klasik Koro Konseri’nde sanatseverleri keyifli bir müzik yolculuğuna çıkardı.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirilen konserde, Türk Sanat Müziği Bölümü sanatçıları, Salih Berkmen’in şefliğinde sahneye çıktı. Sanatçıların sevilen eserleri seslendirdiği konserde Türk Sanat Müziği’nin usta sesi Ertan Bilgi de konuk olarak sahneye çıktı. Bilgi, özel konserin sonunda alkışlarla ödüllendirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, Bilgi ile Berkmen’e konserden dolayı çiçek vererek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.