Uğur Yücel İstanbul'da yine kapalı gişe

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Seneler önce sahnelediği tek kişilik gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’ ile yeniden sahnelere dönen ve büyük ilgi gören Uğur Yücel, dün akşam İstanbul Ataşehir'deki Duru Tiyatro'da seyirci karşısına çıktı. Kerki Solfej organizasyonunda önceki gösterilerinde olduğu gibi izleyicisiyle yine kapalı gişe buluşan Yücel, anıları, esprileri ve sahne şovuyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Sahnelendiği yıllarda büyük beğeni toplayan Uğur Yücel’in tek kişilik gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’ seneler sonra yeniden güldürdü. Dün gece İstanbul Ataşehir'de seyircisiyle buluşan Uğur Yücel, kimi zaman esprileriyle güldürürken kimi zaman da anlattıklarıyla şaşırttı. Gösteri boyunca izleyicileriyle de bol bol sohbet eden usta sanatçı, gösteri boyunca keyifli anlar yaşattı.

22 Kasım 2019 Cuma Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Balıkesir

23 Kasım 2019 Cumartesi TİM Show Center İstanbul

25 Kasım 2019 Cumartesi Yenişehir Bld. Atatürk Kültür Merkezi Mersin

26 Kasım 2019 Salı Tepekule Kültür ve Kongre Merkezi İzmir

27 Kasım 2019 Çarşamba Nilüfer Sahnesi Bursa

29 Kasım 2019 Cuma TİM Show Center İstanbul

30 Kasım 2019 Cumartesi MEB Şura Salonu Ankara

Anahtar Kelimeler:
TiyatroUğur Yücel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.