Türkülerle Orta Anadolu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü, ‘Türkülerle Orta Anadolu’ temalı muhteşem konserinde usta sanatçı Erol Köker’i ağırladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı Orkestra Şube Müdürlüğü, Türk Halk Müziği Bölümü, Aralık ayına muhteşem bir konserle imzasını attı.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirilen konserde, Türk Halk Müziği Bölümü Korosu, usta sanatçı Hamit Gazigil’in şefliğinde sahneye çıktı. Konser, ‘Solistler Geçidi’ başlarken, en sevilen türküler de sanatseverlere müzik ziyafeti sundu.

Karagöz Halk Dansları Topluluğu’nun özel gösterisiyle renklenen konserde, Türk Halk Müziği’nin usta sesi Erol Köker konuk sanatçı olarak sahneye çıktı. Sanatseverlerin yoğun ilgisini toplayan Köker, sevilen eserleri seslendirirken, konserin mutluluğunu yaşadığını da söyledi. Dinleyicilerinin türkülerine eşlik ettiği Köker, konserin sonunda alkışlarla ödüllendirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, keyifli konserden dolayı Köker ile Gazigil’e çiçek vererek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.