Tarihe geçecek bir film geliyor; "Mendilim Kekik Kokuyor.."

BURSA ARENA / Tuğrul Sarıtaş

Çanakkale Savaşları'na giden gönüllü gençlerin öyküsü olan film Antalya Akseki'de çekilecek.

Öykü ve senaryosunu A.Kadir Bozkurt'un yazdığı, Hüseyin Özden'in yönetmenliğini üstlendiği "Mendilim Kekik Kokuyor" adlı uzun metraj sinema filminin çekimleri Antalya'da gerçekleştirilecek.

Akseki yöresinden Çanakkale Savaşlarına giden gönüllü gençlerin öyküsü olan "Mendilim Kekik Kokuyor" filminin basın tanıtımının 27 Mayıs günü Kemer'de yapılacağını açıklayan öykü ve senaryo yazarı Bozkurt, "Akseki'de çekimlerini gerçekleştireceğimiz sinema filminde tanınmış bir oyuncu kadrosu yer alacak. Güzel bir film olacağına inanıyoruz. Akseki'de platolarımız hazırlandı" dedi.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğrenci ve davetlilerle biraraya gelen Mendilim Kekik Kokuyor'un yapımcısı Kadir Bozkurt ile filmin başrol oyuncusu Mehmet Çevik film hakkında bilgiler verdi.

Ve tarihe geçecek bir film geliyor.

Bekleyin..   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.