Perde Erzurumlu öğrenciler için açıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, perdelerini ‘Biz Anadoluyuz Projesi’ kapsamında Bursa’ya gelen Erzurumlu öğrenciler açtı.

Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde İçişleri Bakanlığı tarafından 2018 yılında başlatılan ‘Biz Anadoluyuz Projesi’nin Bursa ayağının 9. etabı kapsamında Bursa’ya gelen Erzurumlu öğrenciler, Bursa’da gönüllerince bir gün geçirdi. Bursa gezisi kapsamında önce Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret eden Erzurumlu öğrenciler, daha sonra kentin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret etme imkanı buldu.

Erzurumlu öğrencilere bir sürpriz de Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda ağırlanan öğrenciler, Maskbet oyununu izleme imkanı buldu. Altuğ Görgü’nün yönettiği ve Aykan Yılmaz, Eren Topçak, Osman Murat Erten ve Serdar Soyer’in rol aldığı oyunu ilgiyle izleyen öğrenciler, daha sonra günün anısına tiyatrocularla sahnede hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.